Regeneratie Weken in Catalonië

Datum

Tijd 

Prijs

Locatie

Organisator

Contact

Regeneratie Weken in Catalonië

Regeneratie Weken in Catalonië

We gaan weer op Regeneratie Week, ga je met ons mee?! 

Kan je wel een flinke boost aan positieve energie, creativiteit, gemeenschapszin, onderdompeling in de natuur en hoop voor de toekomst gebruiken? Wil je je kennis en vaardigheden over persoonlijke, sociale en ecologische regeneratie vergroten? Genieten van de geur van vuur, verse paddenstoelen en uitgebreide maaltijden aan lange tafels met uitzicht op de bergen? 

Ga dan met ons mee naar Catalonië!

Na een heel bijzondere week in de lente, kunnen we niet wachten op de herfsteditie!

Deze vindt plaats van 14-21 oktober 2023 op boerderij Cal Tut. 

In deze folder vind je meer informatie over de plek, het programma, transport, de solidariteitsbetaling en een sfeerimpressie van de vorige editie. Hier kan je het filmpje bekijken van de lente editie. Lees hier ons verslag van de Lente editie.

Wanneer: 14-21 oktober 2023
Kosten:  middels solidariteitsbetaling €350-€750
Plek: Mieres, Girona, Catalonië
Taal: Engels (met vertaling voor wie dat nodig is).
Deelnemers: 8-17 deelnemers
Leeftijd: alle leeftijden zijn welkom

Je kan je aanmelden door ons een email te sturen naar info@regeneratie.org. We sturen je vervolgens de instructies om je aanmelding definitief te maken. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen!

 

Ps. Kan je niet mee op Regeneratie Week, maar ben je benieuwd naar het leven op Cal Tut en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en mee te bouwen aan een regeneratieve gemeenschapsboerderij? We zoeken nog vrijwilligers voor de maanden augustus, september en de eerste helft van oktober. Stuur een mailtje naar lauravanveller@gmail.com voor meer informatie. 

Aanmelden voor Regeneratie Weken in Catalonië

2 + 1 =

Meer evenementen

nl_NLDutch