Active hope in dark times

Online

With an abundance of bad news, cold, and short days, winter can also weigh heavily upon us. To counteract this, we will practice ‘‘active hope’’ in the upcoming regenerative learning […]

Koken op vuur met reststromen

Buurtwerkplaats Noorderhof President Allendelaan 3, Amsterdam, NOORD-HOLLAND, Nederland

Op zaterdag 16 maart ontmoeten we je heel graag op de Buurtwerkplaats Noorderhof in Amsterdam-West. Zo sociaal als deze plek kom je weinig tegen. Iedereen die er is, werkt met […]

Tuinen van Brasa

Tuinen van Brasa Kelbergenpad 2, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

De Tuinen van Brasa is een gemeenschappelijke tuin en is te vinden in het BrasaPark op de Gaasperdammertunnel in Amsterdam Zuidoost.

Regeneratie Weken in Catalonië

Cal Tut Boerderij Mieres, Girona, Catalonië

Ervaar wat het is om een week lang écht regeneratief te leven, terwijl we samen het leven vieren! In de lente organiseren we weer een Regeneratie Week op landgoed Cal Tut in Catalonië. Middels een uitgebreid programma laten we je een manier van leven ervaren die diep verbonden is met de natuur en de gemeenschap en geven we de hulpmiddelen om deze manier van leven in je eigen omgeving te integreren wanneer je weer thuis bent.

Koop Tickets €450,00 – €850,00

Regeneratie als Oplossing

Utrecht

In deze een-daagse bijeenkomst ontwikkel je een nieuw blik op jezelf, je omgeving en je organisatie. Leer kijken door de bril van regeneratie naar de voetafdruk die jij achterlaat. Hoor hoe andere organisaties het doen en verscherp jouw richting!

€100,00 – €250,00

nl_NLDutch