Luister naar interview met mede-oprichter Regeneratie Coöperatie

Luister naar interview met mede-oprichter Regeneratie Coöperatie

Nanouk Jasmin

12 september 2023

Nanouk Jasmin

12 september 2023

In deze boeiende aflevering van de Gebakken Peren podcast werd Sophie Wartenbergh als speciale gast verwelkomt. Sophie is mede-oprichter van de Regeneratie Coöperatie: een diverse groep ondernemers, wetenschappers, activisten en kunstenaars die zich met hart en ziel inzetten voor het creëren van een wereld waarin gelijkwaardigheid heerst en waarin alle mensen zichzelf beschouwen en gedragen als onderdeel van de natuur.

Dit inspirerende gesprek richt zich op hoe hoop, kwetsbaarheid en zachtheid als krachtige instrumenten kunnen dienen om mensen te bevrijden uit de impasse van al de complexe en overweldigende uitdagingen. Ze duiken diep in het belang van het laten floreren van je innerlijke leiderschap, vooral als dat in je jeugdjaren op de achtergrond is geraakt. Bovendien verkennen ze het fascinerende onderwerp van het vinden van de juiste vorm voor organisaties die zich willen vernieuwen en aanpassen aan een wereld die vraagt om verandering.

Sophie doorgrondt de complexiteit van vraagstukken en zet ze om in concrete en haalbare stappen. Ze begeleidt anderen met zachtheid, terwijl ze tegelijkertijd de dringende noodzaak van actie erkent en omarmt. Dit gesprek biedt een diepgaand inzicht op een persoonlijk en emotioneel niveau.

Aan het eind van de podcast geeft Sophie enkele tips waar je als luisteraar kan beginnen om regeneratief te denken & handelen. Luister de podcast om geïnspireerd te raken, om nieuwe perspectieven te ontdekken, en om samen met ons op weg te gaan naar een regeneratieve toekomst!

nl_NLDutch