Regeneratieve Organisaties

Regeneratieve Organisaties

Een regeneratieve organisatie is een organisatie vol leven. Een plek waarin iedereen positief kan bijdragen. Er wordt geluisterd, gevoeld, gereflecteerd, geheeld, gewerkt en geleerd. En na een dag werken, barst je nog steeds van de energie. Er wordt een zingevende visie nagestreefd, er worden verschillende soorten kapitaal gecreëerd en er wordt positieve impact op de gehele keten gemaakt. Wil jij dit bereiken?

Daar kunnen wij je bij helpen.

Download nu ons E-zine “Organisaties van de 23e eeuw” en ondervind wat regeneratie kan betekenen voor jouw organisatie.

Dit E-zine is voor iedereen die een organisatie stuurt of daarin werkzaam is. Maak kennis met regeneratie, ga aan de slag met de eerste stappen en leer van organisaties die dit al (gedeeltelijk) toepassen. Door het downloaden van dit E-zine word je tevens aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.

Loading...

Door het downloaden van dit E-zine word je tevens aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.

Een inkijkje in het magazine:

Maak kennis met ons via:

"Wij stimuleren en faciliteren organisaties naar een regeneratieve werkwijze"

In een regeneratieve organisatie is men zowel bewust van de wortels van de organisatie, als de impact op de komende generaties. Er bestaat een cultuur met verhalen, waarden, rituelen en systemen die de kans bieden om met elkaar iets fantastisch neer te zetten. Zowel nu, als voor de toekomst. 

 

Met een regeneratieve bedrijfscultuur word je ook bewust van de invloed op je omgeving. Zo maken we graag het bruggetje van cultuur naar externe impact. Denk aan impact op de keten van de organisatie, de interacties met je doelgroep en het regenereren van je merk. 

 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een sterke cultuur en impact-strategie voor je organisatie te hebben. Een sterk team betekent niet alleen mooi resultaat, maar ook werkplezier en een krachtige merkoverdracht naar de klant toe. 

 

Daarnaast kennen we ook de uitdagingen. Werknemerstekorten, burn-outs en bore-outs zijn de maatschappij niet vreemd.

 

Regeneratie biedt voor al deze uitdagingen een oplossing. Het zorgt niet alleen voor een gezonde natuur, maar voor een levende cultuur waarin mensen kunnen groeien en bloeien. 

Wij helpen je hier graag naartoe met onze diensten.

Wie zijn wij:

Wij zijn de gezichten achter de Regeneratie organisatie.

Gedreven regenerators met ieder een eigen specialisme.

Zo zorgen wij dat we, binnen één team, jouw gehele organisatie kunnen helpen.

Vincent

(hij / hem)

Vincent brengt als coach mensen in contact met diepere lagen in henzelf en hun omgeving in relatie met natuur, mensen en hun werkomgeving.

 

“Met de Regeneratie Coöperatie hoop ik dat we de essentie van leven een plek kunnen geven. Over hoe we leven met de natuur, het land, met elkaar. Het mooie en lelijke. Waar we bewust zijn van onze erfenis, van zij die voor ons hebben bestaan en iedereen die nog na ons moet komen”

 

Aanbod:

De Regeneratie Organisatie biedt verschillende mogelijkheden waarmee we samen kunnen werken.

Zo hebben we onze workshops, maar ook maatwerk trajecten die direct op de behoeften van jouw organisatie inspeelt. 

Maak kennis met ons op de Regeneratie Manifestatie, waarin we jou een eerste blik geven op regeneratieve organisaties middels onze inspiratiesessies;

Beginnen met regeneratieve organisatie

Natuur in de bestuurskamer

Regeneratief leiderschap

Samenwerken?

Ben jij klaar om de volgende stap in je organisatie te zetten?

Dan maken we graag kennis met je.

 

Mail naar: organisaties@regeneratie.org