Wij zijn:

verwonderaars

verhalenvertellers

niet vies van pijnlijke realisaties

doeners

 

en bovenal…

verliefd op al het leven

De Regeneratie Coöperatie is een collectief van ondernemers en wetenschappers, coaches en kunstenaars die zich actief inzetten voor een regeneratieve samenleving waarin alle mensen zichzelf zien en gedragen als onderdeel van de natuur. Want wij geloven dat door de denkbeeldige grens tussen mens en natuur weg te halen, al het leven op deze aarde weer kan floreren.

Om dit te bewerkstelligen willen wij regeneratieve leiders, organisaties en gemeenschappen ontwikkelen, inspireren en laten groeien en bloeien. Dit doen we door het bouwen aan de regeneratieve beweging middels evenementen, actiedagen, workshops en lezingen, het geven van persoonlijke coachingstrajecten en trainingen aan organisaties.

Belkwartiertje

We leren jou graag kennen! Hoe? Door naar je te luisteren.

We zijn benieuwd wat de Regeneratie Coöperatie voor jou betekent; wat we goed doen, wat misschien minder en wat we nog meer kunnen doen om samen met jou te bouwen aan een regeneratieve samenleving.

Meld je aan voor een gesprek van 15 minuten op een passend moment voor jou. 

11 + 14 =

Cirkelleden

Sophie

Laura

Vincent

Guido

Nienke

Noor

Lucas

Franka

Diane

Marielle

Nanouk

Dominic

Maya

Myrthe

Pim

Onze Visie

‘Regeneratie is het leven centraal stellen in elke beslissing die je maakt’ – Paul Hawken

In een regeneratieve samenleving ervaren en gedragen we ons als onderdeel van de ecosystemen waar we van afhankelijk zijn. We dragen zorg voor de meer dan menselijke wereld op zowel persoonlijk, collectief en maatschappelijk niveau door onze keuzes te baseren op wat meerwaarde oplevert voor ons én de systemen waar we deel van zijn. Regeneratie is een manier van leven, gebaseerd op de balans tussen geven en nemen, verantwoordelijkheid dragen voor jezelf en je keuzes en gelijkwaardigheid van mensen onderling en tussen mens en de rest van de natuur. 

Of je nou een boer bent of een boekhouder, een vuilnisman of academicus, de principes van regeneratie kan je altijd toepassen en wij zijn er om je daarbij te ondersteunen.

* Onze visie op deze onderwerpen wordt verder toegelicht in onze workshops en cursussen.

Onze Organisatie

De Regeneratie Coöperatie is sociocratisch georganiseerd. Dit is een bestuursvorm die gebaseerd is op gelijkwaardigheid van een ieder die actief deelneemt. De belangrijkste reden hiervoor is dat we macht en verantwoordelijkheden zo veel mogelijk verdelen en tegelijkertijd schaalbaar zijn. Ons doel is om zo effectief mogelijk te zijn in wat we doen; cirkels zijn grotendeels autonoom in hun strategie en praktijk. 

We proberen, experimenteren en verbeteren wat en hoe we dingen doen. Iedereen heeft toegang tot informatie en we dragen samen zorg voor de gezondheid van het geheel. 

Lees hier meer over de sociocratische methode die de Regeneratie Coöperatie hanteert.

nl_NLDutch