Lezing of Workshop over Regeneratie

Verhalen vertellen zit in ons bloed. Niet alleen bij de RC, maar als mensheid. Sinds jaar en dag komen we samen, vertellen we elkaar verhalen, doen rituelen en ceremonies om ons te verenigen, belangrijke informatie over te geven en als vermaak. Deze vaardigheid lijkt te zijn weggezakt door het gebruik van oude en nieuwe technische innovaties, van boeken tot sociale media. Wij geloven in de kracht van samenkomen; in het delen van verhalen, gevoelens, idealen en plezier. Hiervoor hebben we een aantal lezingen en workshops ontworpen die ingaan op specifieke elementen van regeneratie. 

 • een inspirerende lezing voor je team, opleiding of gemeenschap
 • een unieke groepsactiviteit
 • een bijzondere aanvulling op feesten en festivals

Onze lezingen en workshops duren tussen de 1,5 en 3 uur. De prijs varieert en de locatie is in overleg.

  Staat jouw onderwerp er niet bij, maar wel geïnteresseerd in wat we voor je kunnen betekenen?

  Ons aanbod aan lezingen en workshops

  Lezing: ‘Regene-wattes?’

  Hoe ziet een regeneratieve samenleving eruit en wat draagt regeneratie bij aan de grote vragen van onze tijd? Wordt meegenomen in het verhaal van regeneratie, de ontstaansgeschiedenis van het woord en de onderliggende waarden. Leer hoe regeneratie momenteel wordt gebruikt ,en misbruikt, en wat jij kunt doen om mee te bouwen aan een regeneratieve wereld.

  Workshop: Genot als Verzet

  Het leven vieren in tijden van klimaatcrisis, woningnood, oorlog en kapitalisme, kan dat? In deze workshop gaan we aan de slag met het concept genot, wat is het voor jou en welke rol speelt genot in de maatschappij? De workshop is samengesteld uit een stuk theorie en een aantal belichaamde oefeningen waarin je leert hoe je genot kunt geven en vragen van een ander middels werken met consent.

  Workshop: de Natuur Trouwerij.

  Stapelgek op het bos? Tot over je oren verliefd op de zee? Verklaar je liefde aan een natuurlijk element tijdens de natuur trouwerij. Onze ambtenaar van de natuurlijke stand helpt je bij het schrijven van je geloften en zal jullie huwelijk ceremonieel beëdigen.

  Ik heb interesse in een lezing of workshop

  Ik heb interesse in:

  2 + 8 =

  nl_NLDutch