Lancering webdocu Collectief Eigendom

OT301 Overtoom 301, Amsterdam, Netherlands

Op zaterdag 30 september 2023 is het zover! Dan lanceren we de 1e versie van onze webdocu over collectief eigendom. Vanaf zaterdag 30 september 15:00 uur zal de webdocu online staan op www.collectiefeigendom.nl. We vieren de lancering diezelfde dag in de OT301 van 15:00-03:00 uur. Uitnodiging Bij deze willen we jou/jullie uitnodigen om het launch […]

Learning session: Liberating Leaves

Online

Join us for the first learning session of the Fall, about unlearning racism and colonial patterns, with Chautuileo Tranamil.

Regeneratie Weken in Catalonië

Cal Tut Boerderij Mieres, Girona, Catalonië

Ervaar wat het is om een week lang écht regeneratief te leven terwijl we samen het leven vieren! In de herfst en in de lente organiseren we een Regeneratie Week op landgoed Cal Tut in Catalonië. Middels een uitgebreid programma laten we je een manier van leven ervaren die diep verbonden is met de natuur en de gemeenschap en geven we de hulpmiddelen om deze manier van leven in je eigen omgeving te integreren wanneer je weer thuis bent.

Koop Tickets €350,00 – €750,00

The Gift of Regeneration

Better Meetings (Austerlitz) Woudenbergseweg 41, Austerlitz

The Gift is een 3-daagse ervaring voor jou en jouw organisatie, die je geheel anders laat kijken naar jezelf en hoe jij je verhoudt tot je omgeving. Waarin je leert te verzachten, te verbinden en vorm te geven aan een mooiere regeneratieve wereld.

Koop Tickets Gratis – €1,500.00 20 plekken beschikbaar

Lancering Project Herstellers

Nader te bepalen

Wie zijn de Herstellers van Nederland? Welke organisaties werken nu al aan het herstellen van landschappen en gemeenschappen en hoe doen ze dat?

Koop Tickets Gratis – €30.00

Regeneratie als Oplossing

Amsterdam Amsterdam

In 1 dag ontwikkel je een nieuwe blik op jezelf, je omgeving en je organisatie. Leer kijken door de bril van regeneratie naar de voetafdruk die jij achterlaat. Hoor hoe andere organisaties het doen en verscherp jouw richting!

Koop Tickets €100,00 – €250,00
nl_NLDutch