Vier Seizoenen Regeneratie

Soms worden we er moedeloos van dat de samenleving die wij zo graag zouden willen zien – met meer tijd, meer natuur, meer gezondheid en meer verbinding – nog zo ver weg lijkt. Waarom zou je wekelijks met je handen in de modder wroeten bij de moestuin, als Shell dagelijks de wereld op grote schaal kapot blijft maken? Waarom zou je tijd maken voor community en herstel, als de overheid ons op allerlei manieren blijft dwingen om als eilandjes door het leven te gaan?

Deze vragen stellen wij onszelf regelmatig, maar nog niet vaak genoeg hardop. Het begint te kriebelen om deze overtuigingen verder te verkennen én te onderzoeken hoe dat goede leven hier en nu al vorm kan krijgen. Daarom lanceren we dit jaar voor het eerst, het jaarprogramma 4 seizoenen regeneratie.

Voor wie?

Iedereen met de kriebel om de wereld rechtvaardiger en gezonder te maken
 Iedereen die op zoek is naar een gemeenschap van gelijkgestemden om successen, verliezen en het leerproces mee te delen
 Iedereen die klaar is om jezelf, je eigen (voor)oordelen en privileges onder ogen te komen
 Iedereen die niet alleen wil denken en praten over systeemverandering, maar wil doen!
 Iedereen die nieuwsgierig is om al het bovenstaande samen met ons uit te zoeken. Het is per slot van rekening een pilot 🙂 

Vanaf 21 december 2023 bieden we een jaarprogramma aan op basis van de 4 seizoenen, waarbij je per seizoen aan kunt sluiten. We investeren in verbinding, leren over biodiversiteit en regeneratie en nodigen je uit tot reflectie en zelfontwikkeling.

Jaarprogramma

Datum

Winter: 21 December 2023 – 21 Maart 2024
Lente: 21 Maart 2023 – 21 Juni 2024
Zomer: 21 Juni 2024 – 21 September 2024

Tijd 

1e vrijdag van de maand van 12:30 – 14:30

Derde zaterdag van de maand van 10:00 – 16:00

Prijs

Deelname is gratis in deze pilotfase. Om dit prachtige programma voort te kunnen zetten in de toekomst, zijn donaties enorm welkom. Wil je doneren? Mail dan naar info@regeneratie.org met in het onderwerp “Donatie”.

Locatie

Varieert

Wat houdt een seizoensprogramma in?

  • 3 actiedagen (met de voeten in de klei), op de 3e zaterdag van de maand. Denk aan op visite bij een regeneratieve boerderij, wildpluk wandelingen, leren conserveren en koken met seizoensproducten.
  • 3 learning sessions, 1e vrijdag van de maand. Een online bijeenkomst van 1,5/2 uur waarin we dieper in de materie van het seizoen duiken, lezingen, verhalen en oefeningen met ons en gastsprekers.

 

Aanmelden voor de seizoens regeneratie

Ik meld mij aan voor:

15 + 3 =

nl_NLDutch