Organisaties die het leven centraal stellen

De voorouders van de toekomstige generatie ondernemers en organisaties.

Wij zien een toekomst voor ons waar herstellende organisaties veel meer positief in de spotlight staan dan nu. Die samenwerken en samen organiseren om de maatschappij te transformeren. Daar waar vervuilers door activisten, media, politiek en burgers inmiddels veel aandacht krijgen, mist er podium voor de beweging van herstellers.

Richtingwijzer met 10 herstellende principes

Herstellers zijn organisaties die in het hier en nu herstel brengen in de relatie met landschap en gemeenschap.

Ondertussen leven we nog in een extractief, exploiterend en exclusief systeem en is het vrijwel onmogelijk regeneratief te zijn. Maar er zijn dus organisaties die al bewegingen maken richting herstel. We hebben ons laten inspireren en deze 10 principes bijeen gebracht als inspiratie om een herstellende praktijk te ontwikkelen voor de organisaties van nu.

Wat gaan we doen?

Met ons Project Herstellers willen we samen met een netwerk van netwerken samenwerken om verhalen te vertellen. Verhalen van organisaties die het anders doen. De Herstellers. Die verder durven gaan dan duurzaam zijn en het leven centraal willen stellen.

Het komende jaar werken we samen met een cirkel van Herstellers samen om content te produceren en zullen we deze via verschillende platforms , events en netwerken delen.

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.

Aankondiging evenement 2025

In 2025 organiseren wij met vele partners en Herstellers een episch evenement met 500 mensen. Herstellers en organisaties organiseren met elkaar workshops over hoe zij herstellend actief zijn, delen best-practices en welke moeilijkheden typisch zijn en hoe je ze overkomt. We verbinden ons gezamenlijk met onze regeneratieve missie: waarom doen wij dit allemaal? Waarom voelen wij dit als belangrijk?

Mensen, organisaties, jij komt hier, omdat je voelt dat wij de (re)generatie zijn die de transitie bouwen voor de komende 7 generaties. We ontmoeten en verbinden met elkaar, leren elkaar lokaal en nationaal kennen, en er vinden kleine maatschappelijke hack-sessies en spinoffs plaats die de maatschappelijke transitie naar regeneratie helpen versnellen. 100+ organisaties die nu al herstel brengen en een regeneratieve richting ingeslagen zijn.

Wees onderdeel van de beweging

Netwerkpartner

Heb jij een netwerk van organisaties die we kunnen inspireren met het verhaal van regeneratie? Wordt een van onze netwerkpartners om de Herstellers beweging van nu te vergroten!

Financieel partner

Ben jij een fondsbeheerder, investeerder of organisatie met beschikbaar kapitaal en wil jij de beweging van Herstellers in Nederland steunen? Neem dan contact met ons op.

Content partner

Herken jij onze regeneratieve principes en heb je deze in jouw organisatie geïmplementeerd? Wij delen graag jouw verhaal!

Organisaties die dit project steunen of partner zijn van dit project

nl_NLDutch