Benefietfeest Onze Groenteboer

Datum

Tijd 

Prijs

Locatie

Organisator

Contact

Benefietfeest Onze Groenteboer

Benefietfeest Onze Groenteboer

Openings- en benefietfeest Onze Groenteboer

We nodigen je van harte uit op het openings- en benefietfeest Op zaterdag 15 juni 2024. Als alles volop in bloei staat, proosten we samen in de tuin op een mooi oogstjaar.

Het openingsfeest staat in teken van het vieren van de tuin van Onze Groenteboer Vreeland en de start van Stichting Onze Groenteboer. De middag zal gevuld zijn met workshops, een benefietveiling, netwerken en gezelligheid. Dit feest doen we o.a. samen met onze vrienden van Triodos Bank, Wakuli, Vandebron, Patagonia, We Are The Regeneration, kunstenares Raquel van Haver en de Regeneratie Coöperatie.

Programma

  • 14:00 – 14:30 – Inloop
  • 14:30 – 15:00 – Openingswoord samen met partner-organisaties
  • 15:00 – 17:00 – Workshops over regeneratie binnen organisaties (Vincent Deinum), inheemse communities en kunst (Raquel van Haver), regeneratief boeren (Anna de Vos / Michiel Mildner) en andere die binnenkort worden bekendgemaakt.
  • 17:00 – 17:30 – Veiling door Fabio Vicino voor Stichting Onze Groenteboer
  • 17:30 – 18:00 – Borrel

Dit feest heeft een basisprijs van €10. We stellen het erg op prijs als je op het event een donatie (via een QR-code) doet aan Stichting Onze Groenteboer zodat we onze plannen kunnen realiseren.

We kijken er naar uit om samen met jou dit event te vieren. Ben je erbij? Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via dit aanmeldformulier.

We hopen je dan te zien!

Liefs,
Fabio, Anna en het organisatie-team

Aanmelden voor Benefietfeest Onze Groenteboer

7 + 10 =

Meer evenementen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.
nl_NLDutch