Lancering webdocu Collectief Eigendom

Datum

Tijd 

Prijs

Locatie

Organisator

Contact

Lancering webdocu Collectief Eigendom

Lancering webdocu Collectief Eigendom

Op zaterdag 30 september 2023 is het zover! Dan lanceren we de 1e versie van onze webdocu over collectief eigendom. Vanaf zaterdag 30 september 15:00 uur zal de webdocu online staan op www.collectiefeigendom.nl. We vieren de lancering diezelfde dag in de OT301 van 15:00-03:00 uur.

Uitnodiging

Bij deze willen we jou/jullie uitnodigen om het launch event bij te wonen. Vanaf 15:00 uur beginnen we in de Ventilator cinema + bar op de 2e verdieping van de OT301 met een doorlopend programma van een selectie videos uit de docu, een kleine expo, een aantal live talks die opgenomen worden als podcast door onze AA Basta! crew en natuurlijk hapjes en drankjes.
De entree voor de launch is gratis.

Launch feest

Na het programma op de 2e verdieping hebben we nog een muzikaal programma beneden in de concertzaal. Dit event begint om 22:00 uur en eindigt om 03:00 uur. De line up bestaat uit:

  • Alberta Balsam (live)
  • DJ Overdose
  • Kimmah
  • Zgjim

Entree voor dit avondprogramma is €9 (voorverkoop) of €11 aan de deur. Kaartjes voor het feest kan je alvast hier op de website van OT301 kopen.

Over de Webdocu

Onze webdocu over collectief eigendom is een online multimediaal project. Geen video met een begin en einde dus, maar een verzameling van videos, teksten, audio en fotografie. Een inspiratiedocument, archief en handleiding ineen. In de webdocu aandacht voor plekken/organisaties die met een collectief eigendom constructie werken zoals De Warren, De Nieuwe Meent, Ecodorp Boekel, Amsterdam Energie, OT301, OCCII, Het Domijn, BuyWorld, Lenteland, Kapitaloceen, Grond van Bestaan en nog veel meer… Daarnaast ook aandacht voor gerelateerde onderwerpen zoals kraken, regeneratie, degrowth, commons, rechten voor de natuur, activisme, politiek, steward ownership enzovoorts.

Op 30 september lanceren we de 1e versie van de webdocu. Dat betekent dat dit het startpunt is. Het mooie aan onze webdocu is dat we een uitbreidbaar systeem hebben een gemaakt, een modulaire webdocumentaire. En dat betekent dat we in de maanden na de launch inhoud zullen blijven toevoegen.Tot zover voor nu.

We hopen jullie te zien op de 30e. Een rsvp is prettig ivm hapjes maar niet noodzakelijk. En vrienden meenemen mag natuurlijk ook.

Aanmelden voor Lancering webdocu Collectief Eigendom

5 + 9 =

Meer evenementen

nl_NLDutch