Regeneratie Weken in Catalonië

Datum

Tijd 

Prijs

Locatie

Organisator

Contact

Regeneratie Weken in Catalonië

Regeneratie Weken in Catalonië

We gaan weer op Regeneratie Week, ga je met ons mee?! 

Kan je wel een flinke boost aan positieve energie, creativiteit, gemeenschapszin, onderdompeling in de natuur en hoop voor de toekomst gebruiken? Wil je je vaardigheden voor persoonlijke, sociale en ecologische regeneratie vergroten? Leren over fermenteren, wildplukken, voedsel verbouwen voor jezelf en je gemeenschap? Genieten van uitgebreide maaltijden met heerlijke lokale producten aan lange tafels met uitzicht op de bergen? 

Ga dan met ons mee naar Catalonië!

De volgende lente edities staan al vast! Deze vinden plaats van 27 april tot 4 mei en van 11 mei tot 18 mei 2024 op boerderij Cal Tut.

Regeneratie weken in Catalonië (VOL, er zijn nog plekken voor de week van 11-18 mei of jezelf aanmelden om op de reservelijst te komen voor de week van april)

In deze folder vind je meer informatie over de plek, het programma, transport, de solidariteitsbetaling en een sfeerimpressie van de vorige edities. Hier kan je het filmpje bekijken van de vorige lente-editie.  

  • Wanneer: van 27 april tot 4 mei en van 11 mei tot 18 mei 2024 
  • Kosten: middels solidariteitsbetaling €450-€850
  • Plek: Mieres, Girona, Catalonië 
  • Taal: Engels (met vertaling voor wie dat nodig is). 
  • Deelnemers: 8-17 deelnemers
  • Leeftijd: alle leeftijden zijn welkom

Je kan je aanmelden door ons een e-mail te sturen naar info@regeneratie.org. We sturen je vervolgens de instructies om je aanmelding definitief te maken. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën, schroom dan niet om ons een mailtje te sturen of een whatsapp bericht naar Laura +31640600003

Aanmelden voor Regeneratie Weken in Catalonië

4 + 13 =

Meer evenementen

nl_NLDutch